keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Minttu-suklaamuffinssit

Vapaapäivän kunniaksi leivoin minttu-suklaamuffinsseja tyttären nukkuessa päiväuniaan. Päiväkahvihetken kruunasivat pari lehteä, jotka ilokseni löysin postilaatikosta :) Tilasin jokin aika sitten Virkkuukoukkusen nettipuodista puhelinpussukan ja siinä samassa myös pari postikorttia. Virkkuukoukkusella on kivoja reseptikortteja, ja muffinssien ohje on otettu kortista. Näillä korteilla olisi mukava muistaa vaikka ystävää. Verkkokaupasta saa aivan ihastuttavia värikkäitä tuotteita hyvällä huumorilla höystettynä. Valikoimassa on myös kivoja kankaita ja juliste- ja lahjapapereita.




Muffinssien ohje:

12 kpl isoja, 15-20 kpl pienempiä

1 Pätkis Mini Bites -pussi
150 g voita
1,5 dl sokeria
2 munaa
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2,5 rkl tummaa kaakaojauhetta
1,5 dl maitoa tai kermaa

Leikkaa puolet Pätkis -pussin suklaista rouheeksi ja säästä loput muffinssien sydämiksi.Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan maidon/kerman kanssa. Lisää lopuksi rouhe nuolijalla sekoittaen. Nosta lusikalla nokare taikinaa muffinssivuokaan, aseta päälle yksi mini-Pätkis ja peitä taikinalla. Paista 225 asteessa 12-15 min. Anna jäähtyä. Koristele esimerkiksi kermavaahdolla.


Unelmien Talo & Koti -lehdessä oli lukijoiden ideoita eteiseen. Meillä toisen eteisen remontti olisi vielä edessä. Tavoitteena on saada mahtumaan pieneen tilaan mahdollisimman paljon säilytystilaa, helppo homma siis...not! Pitäisikin tässä pikkuhiljaa etsiskellä hyviä säilytysjärjestelmiä, jotta eteisestä saisi lapsiperhettä hyvin palvelevan kokonaisuuden. Haaveissa eteiseen olisi ainakin kuraviemäri, jossa rapaiset ja hiekkaiset kengät saisi huuhdeltua.

Ainekset hyvään kahvihetkeen ja ideointituokioon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti