perjantai 11. heinäkuuta 2014

Hopotikopotikop!

Hiljaista on ollut täällä blogin puolella, mutta nyt voin vihdoin esitellä viimeisintä projektia. Sain jo keväällä idean keppihevosen tekoon ja ajattelin alunperin toteuttaa sen helposti ja nopeasti esim. vanhasta villasukasta. Aloin kuitenkin hieman etsiskellä ideoita keppihevosen toteutukseen ja löysin ohjeen kaavoineen Kodin kuvalehden -sivuilta. Ohjeeseen pääset tästä.



Kankaana käytin ruskeaa villakangasta ja suussa on käytetty beigeä fleece-kangasta. Silmät on tehty askarteluhuovasta. Hevosen harjaan käytin kahta erilaista villalankaa. Minulla olisi tarvikkeet myös suitsien tekoon, mutta saatuani valmiin pään kiinni keppiin on neiti ottanut hepan hyvään hoitoonsa ja ratsastanut sillä mielellään. Täytyy tsempata ja tehdä ne suitsetkin vielä valmiiksi, sillä ne antavat varmasti kivasti ilmettä pollelle.




Ommellessa keski- ja sivukappaleita kiinni toisiinsa kaarevat muodot tekivät minulle tepposet ja hevosen turpa on hieman kiertynyt ja vinksallaan, mutta onpahan hevosella ainakin hauska ilme. Pollella on kirjaimellisesti turpa rullalla. Vaikka nämä projektini tuppaavat tässä elämäntilanteessa venymään ikuisuusprojekteiksi, on niitä silti mukava toteuttaa. En olisi vielä pari vuotta sitten uskonut sanovani, että käsitöiden tekeminen on yllättävän rentouttavaa. Oppia ikä kaikki!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Kovasti on tällä hepalla meidän tyttö tykännyt ratsastaa. Kiva, kun tulit vierailulle blogiin! :)

      Poista